Vårt mål är alltid att överträffa våra kunders förväntningar 

Genom att leverera ett kvalitativt arbete och bra kundservice är vårt mål alltid att överträffa våra kunders förväntningar. Oavsett om det gäller en mindre rivning eller en större och mer krävande rivning, kan du lita på att vi har de färdigheter och resurser som krävs för att få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och miljövänligt sätt.

Om oss

Hisingens Betonghåltagning AB erbjuder en omfattande uppsättning av rivningstjänster och saneringstjänster. Vi är specialiserade på tungrivning, lättare rivning och betonghåltagning. Vi anpassar alltid våra maskiner och arbetsmetoder efter platsens specifika behov och förutsättningar.

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och är mycket måna om att arbeta effektivt och miljömedvetet. När vi är klara är arbetsplatsen alltid ren och snygg. Vi erbjuder ett högkvalitativt arbete med hållbara resultat. 

Kvalitet & MILJÖ

Vi har specialutbildad och kompetent personal, certifierade för att hantera miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt. Vår moderna maskinpark och säkerhetsutrustning gör att vi kan utföra vårt arbete på ett effektivt och säkert sätt.

Pålitlighet och Service 

Hos Hisingens Betonghåltagning AB är kvalitet en av våra främsta styrkor. Vi har ett väl inarbetat och effektivt system för verksamhetsstyrning. Våra rutiner är noggrant utformade för att säkerställa att vi alltid levererar högkvalitativt arbete.

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga kundrelationer och vi sätter stor vikt vid service, punktlighet, pålitlighet och att alltid leverera kvalitetsarbeten. Våra medarbetare är alltid noggrant utbildade och har lång erfarenhet inom branschen.

kontakta oss